Geweldig bedrijfsuitje van Z8

Het bedrijfsuitje van Z8 was geweldig. Met z’n allen zijn ze een week naar Malaga gegaan. Een week in de zon, in een heerlijk ressort. Een geweldige mogelijkheid om de relaties in de verschillende teams te versterken. Maar het was niet alleen relaxen, uitslapen, lekker eten, drinken en feestjes. Er stonden namelijk ook workshops en teambuildingsactiviteiten op de planning.

De baas van Z8 vond dit een geweldige manier om zijn personeel te trakteren en te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. De kosten voor zo’n uitje zijn echter erg hoog. Bovendien is het een uitgelezen kans om ook teambuildingsactiviteiten te doen en te brainstormen over ontwerp ideeën en over oplossingen in het bedrijf.

Geen week vakantie

Kortom: het was absoluut geen week vakantie, maar een werkweek in de zon met veel plezier en uitjes. Elke dag diende het personeel van Z8 om 8.30 gezamenlijk te ontbijten in de ontbijtzaal, waarna ze de ochz8tend besteden aan activiteiten. Het mooie was dat er teambuildingsactiviteiten (die overigens ook soms in de middag plaatsvonden) werden afgewisseld met creatieve activiteiten om de werkroutine binnen Z8, de producten van Z8 of het bedrijf te verbeteren. Ieders input werd gewaardeerd.

Zo werd er besloten om de relatie met Amazingkids.nl te verbeteren, omdat dit een geweldig platform is om de producten (de kleding van Z8) te kunnen presenteren aan klanten en potentiële klanten.

Veel personeelsleden van Z8 vonden het een erg leuke en gezellige week, waar werk goed werd afgewisseld met vrije tijd aan het strand, het zwembad en in de heerlijke zon van Malaga. Iedereen was even uit zijn eigen vertrouwde omgeving, waardoor de onderlinge banden kunnen worden versterkt.

De meeste personeelsleden van Z8 wilden op de terugreis, vanaf Eindhoven airport, met het openbaar vervoer naar huis. Een nachtnet had men zeer kunnen waarderen. Het vliegtuig landde namelijk om 23.00 uur. Voordat je het vliegveld hebt verlaten en met de bus het treinstation van Eindhoven hebt kunnen bereiken, is de laatste trein al vertrokken. Gelukkig kon iedereen goed zijn huis bereiken door mee te rijden in de auto van een collega.

Veel personeel van Z8 woont in Utrecht en omgeving. Een nachtnet was geweldig geweest. Dan zou iedereen om ongeveer 1 uur ’s nachts op station Utrecht aankomen en was iedereen nog op een schappelijke tijd thuis. Nu was het vervoer lastiger, omdat de chauffeurs van de auto’s zich verplicht voelden om collega’s thuis af te zetten.

Of CBD olie in de trein gebruikt mag worden, wordt op de volgende pagina beschreven.